Basgitaarles

Sinds 2004 geef ik les in elektrische basgitaar. De muzieksmaak van de leerling bepaalt de inhoud van de lessen. Inmiddels heb ik een grote verzameling liedjes in zeer uiteenlopende stijlen. Daarmee werken we aan technische en muzikale vaardigheden, en kijken we naar de structuur en de akkoorden van de muziek. Wie dat wil leer ik ook improviseren en componeren.
Een keer per jaar is er een voorspeelmiddag in de Badcuyp waar alle leerlingen de gelegenheid krijgen om op te treden.

Leerlingen over mij:

Anouk:
Ik vind Michael een fijne docent. Hij weet je goed en duidelijke de basics van het basspelen uit te leggen en ook als je het niet meteen doorhebt, neemt hij er rustig de tijd voor. Tijdens de lessen kan je zelf aangeven welke muziekgenre je interesseert en als je aankomt met een nummer dat je graag wil spelen, zorgt Michael ervoor dat je het op bladmuziek krijgt – erg handig! En buiten dat Michael goed lessen geeft, zijn zijn lessen ook altijd gezellig, wat goed is voor de motivatie!

Joost:
Michael is een heel prettige muziekdocent. Mijn basgitaarkwaliteiten zijn heel erg beperkt, maar Michael weet met veel geduld en op een leuke manier toch stappen te maken. Hij staat open het spelen van muziek die past bij de smaak van de leerling. Een aanrader als je een muziekleraar zoekt!

 

michael@villiez.com” href=”mailto: michael@villiez.com“>Maak nu een afspraak voor een proefles!